‘Onze goudsmid Inneke is tot half oktober in zwangerschapsverlof. Als alles vlot verloopt, vliegt ze er daarna terug in! Je kan dus wel bestellen via de webshop, maar houd rekening met vertraging.‘

Geboorte

Of je nu mama wordt, papa, meter, omi, … een geboorte zet je wereld op zijn kop. Om dit te vereeuwigen kunnen we op vele manieren aan de slag, een armbandje dat mama draagt tot het door kan gegeven worden op een speciaal moment, meteen een baby-armbandje dat een leven lang kan groeien, of misschien een extra (geboorte)steentje in een bestaand juweel of een fijn ringetje dat elke mijlpaal in je leven kan symboliseren? De mogelijkheden zijn eindeloos en we helpen je graag verder.

hartje goud.png

LEES EERST EVEN ONZE #HOEZO POSTS

In onze #hoezo posts lichten we de basisprincipes, materialen en technieken toe die horen bij de ambachtelijke manier waarop wij werken. Bij de keuze van jouw geboortejuweel is het aangewezen even volgende topics door te nemen:

Kom zeker langs tijdens onze Open Studio momenten om alle onderstaande modellen te bekijken en te bestellen.

hartje goud.png

Een selectie geboortejuwelen uit onze collectie

In onze collectie vind je juwelen terug die perfect zijn voor het kleine wondertje (Tinkerbell Deluxe with a story, Just the sweetest, Make it yours). Ook voor de kersverse mama hebben wij leuke ontwerpen die later kunnen worden doorgegeven:

hartje goud.png

Stel-je-vraag-vak