‘Onze goudsmid Inneke is tot half oktober in zwangerschapsverlof. Als alles vlot verloopt, vliegt ze er daarna terug in! Je kan dus wel bestellen via de webshop, maar houd rekening met vertraging.‘

LET'S POP THE QUESTION!

Een aanzoek is een spannende gebeurtenis! Maar de zoektocht naar de perfecte ring is geen eenvoudige klus. Toevallig hebben we bij Simple comme Bonjour wel ons hart verloren aan verlovingsringen. Of je nu gaat voor de klassieker of compleet verrassend uit de hoek wil komen, we staan je graag met raad en daad bij!

hartje goud.png

lees eerst even onze #Hoezo posts

In onze #hoezo posts lichten we de basisprincipes, materialen en technieken toe die horen bij de ambachtelijke manier waarop wij werken. Bij de keuze van jouw verlovingsring is het aangewezen even volgende topics door te nemen:

Hartje_Goud.png

nu ben je klaar om te kiezen

Bekijk hieronder alvast enkele modellen uit onze collectie die uitermate geschikt zijn om je geliefde ten huwelijk te vragen.

Ofwel kan je langskomen tijdens onze open-studio momenten voor een stuk uit onze vaste collectie te bekijken en te bestellen, ofwel kan je een afspraak maken in ons atelier voor een verkennend gesprek als je een paar aanpassingen wil doorvoeren aan onze ontwerpen (daar zijn we altijd voor te vinden). Tijdens zo een gesprek overlopen we samen met jou alle opties, nemen we indien gewenst meerdere stenen onder de loep en hebben we ruim te tijd om dieper in te gaan op al je vragen en wensen. De timing hangt af van het ontwerp dat je kiest. Reken tussen 10 dagen en 2 maanden.

Hartje_Goud.png

Blijkt de ring achteraf toch niet de exacte maat?

Als we samen de ringmaat bepalen op basis van een bestaande ring of als we de maat van de vinger kunnen nemen, dan kunnen we achteraf 1 keer de ring kosteloos aanpassen. Als je de ringmaat echter moet ‘gokken’, dan starten aanpassingen van maat achteraf vanaf 35 euro (in geval van aanwezigheid van stenen kan dit oplopen).

hartje goud.png

een greep verlovingsringen uit onze collectie

Hartje_Goud.png

onze ringen aangepast aan jouw wensen: get inspired

Hieronder een greep uit de verlovingsringen die ontstaan zijn uit een vruchtbare samenwerking met onze klanten.