LET'S POP THE QUESTION!

Een aanzoek is een spannende gebeurtenis! Maar de zoektocht naar de perfecte ring is geen eenvoudige klus. Toevallig hebben we bij Simple comme Bonjour wel ons hart verloren aan verlovingsringen. Of je nu gaat voor de klassieker of compleet verrassend uit de hoek wil komen, we staan je graag met raad en daad bij!

We prikken een moment voor een verkennend gesprek in ons atelier over de kerk in Rijmenam. Om vervolgens alle mogelijke opties te bekijken, stenen onder de loep te nemen, materialen te keuren, ... en dieper in te gaan op al je vragen en wensen. 

IMG_4213.jpg

Volgens jouw wensen

Werkwijze

In onZe afspraak vertrekken we van onze collectie, die je hier kan vinden. Deze collectie is als het ware de basis van haar/zijn ring van waaruit we verder kunnen werken.
We overlopen samen de tinten, texturen, bekijken welke type ring bij je toekomstige past, of ze/hij een steen(tje) een meerwaarde zou vinden en welke de perfecte steen zou kunnen zijn.
Na je bezoek krijg je een maximale raming in je mailbox. Na jouw ‘Go’ vliegen wij erin.

Hartje_Goud.png

Goed om weten

Elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen.
We geven bovendien een levenslange garantie.

Hartje_Goud.png

Timing

Voor dit traject mag je ongeveer twee tot vier weken rekenen (na jouw ‘Go’ op de raming).

Hartje_Goud.png

Prijskaartje

Reken tussen de 150 en 700 euro

Blijkt de ring achteraf toch niet de exacte maat?

Geen nood, wij passen de ring 1x gratis aan, indien dit binnen drie maanden na aankoop is vastgesteld! Daarna starten aanpassingen vanaf 20 euro (afhankelijk van het aantal maten).