LET'S POP THE QUESTION!

Een aanzoek is een spannende gebeurtenis! Maar de zoektocht naar de perfecte ring is geen eenvoudige klus. Toevallig hebben we bij Simple comme Bonjour wel ons hart verloren aan verlovingsringen. Of je nu gaat voor de klassieker of compleet verrassend uit de hoek wil komen, we staan je graag met raad en daad bij!

We prikken een moment voor een verkennend gesprek in ons atelier over de kerk in Rijmenam. Om vervolgens alle mogelijke opties te bekijken, stenen onder de loep te nemen, materialen te keuren, ... en dieper in te gaan op al je vragen en wensen. 

We hebben twee trajecten voor je uitgestippeld:

 
IMG_4213.jpg

Volgens jouw wensen

Werkwijze

Je maakt een keuze uit onze collectie, die je hier kan vinden. Deze collectie is als het ware de basis van haar/zijn ring van waaruit we verder kunnen werken.
We overlopen samen de tinten, bekijken welke type ring bij je toekomstige past, of ze/hij een steen(tje) een meerwaarde zou vinden en welke de perfecte steen zou kunnen zijn.
Na je bezoek krijg je een maximale raming in je mailbox.

Hartje_Goud.png

Goed om weten

Elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen.
We geven bovendien een levenslange garantie.

Hartje_Goud.png

Timing

Voor dit traject mag je ongeveer twee tot drie weken rekenen.

Hartje_Goud.png

Prijskaartje

Reken tussen de 150 en 600 euro -


Schermafbeelding+2018-07-29+om+18.26.35.png

Pièce-unique

Werkwijze

We gaan compleet op maat aan de slag en we werken een pièce-unique uit. We starten vanuit het niets, luisteren naar je ideetjes, gaan dieper in op wat bij haar/hem past en wat jij mooi vindt. We bekijken samen of ze/hij een steen een meerwaarde zou vinden en welke de perfecte steen zou kunnen zijn. Nadien krijg je een maximale raming in je mailbox. Bij akkoord starten we met een demo die we tijdens een volgende afspraak uitgebreid bespreken. Hierna gaan we over tot de uitwerking van je ring.  

Hartje_Goud.png

Goed om weten

Elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen.
We geven bovendien een levenslange garantie.

Hartje_Goud.png

TiminG 

Voor dit traject mag je ongeveer één tot twee maanden rekenen.

Hartje_Goud.png

Prijskaartje

Tussen de 600 en 1700 euro 
(dit is vooral afhankelijk van je eventuele steenkeuze)


Blijkt de ring achteraf toch niet de exacte maat?

Geen nood, wij passen de ring 1x gratis aan, indien dit binnen drie maanden na aankoop is vastgesteld! Daarna starten aanpassingen vanaf 20 euro (afhankelijk van het aantal maten).