‘Onze goudsmid Inneke is tot half oktober in zwangerschapsverlof. Als alles vlot verloopt, vliegt ze er daarna terug in! Je kan dus wel bestellen via de webshop, maar houd rekening met vertraging.‘

Unieker kan het niet

Bij Simple comme Bonjour werken we met veel passie en aandacht unieke juwelen uit. En wat is er unieker dan een juweel met een vingerafdruk van een dierbare? We nemen afdrukken vanaf de leeftijd van 4 jaar. Op jongere leeftijd zijn de groefjes nog niet genoeg ontwikkeld en zal het resultaat van de afdruk niet meer zijn dan een kuiltje in het metaal. 

We werken alleen in vormen van goud, de kwaliteit van zilver is veel lager waardoor de afdruk snel zal slijten en dat kan de bedoeling natuurlijk niet zijn. Onze modellen die geschikt zijn voor het verwerken van een vingerafdruk kan je hieronder terugvinden.

Voor afdrukken vanaf tien jaar kan je gewoon langskomen tijdens onze open-studio-momenten. Zijn de kinderen jonger dan tien, dan raden we zeker aan ons een berichtje achter te laten onderaan deze pagina, zo kunnen we samen een momentje prikken waarbij we in alle rust de afdrukken kunnen nemen. Heb je nog een specifieke vraag? Dat kan ook via het formulier onderaan deze pagina.

hartje goud.png

LEES EERST EVEN ONZE #HOEZO POSTS

In onze #hoezo posts lichten we de basisprincipes, materialen en technieken toe die horen bij de ambachtelijke manier waarop wij werken. Bij de keuze van jouw juweel met vingerafdruk is het aangewezen even volgende topics door te nemen:

hartje goud.png

vingerafdrukken uit Onze collectie

In onze collectie vind je juwelen terug die speciaal ontworpen zijn om vingerafdrukken te vereeuwigen. Laat je alvast inspireren!  

hartje goud.png

Stel-je-vraag-vak