A LITTLE BIT OF MAGIC!

In het huwelijksbootje stappen is magisch … en daar draagt Simple comme Bonjour graag een steentje bij! Een uniek paar trouwringen verzegelt die bijzondere dag voor eeuwig. Bij Simple comme Bonjour kiezen we dus voor een erg persoonlijke samenwerking tussen jullie en ons.

We prikken een moment voor een verkennend gesprek in onze studio in Rijmenam tegenover de Kerk. Daarna gaan we samen aan de slag: schetsen en materialen vliegen in het rond tot jullie 100 % tevreden zijn en we jullie ontwerp helemaal op maat uitwerken. 

Om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we twee trajecten waaruit jullie kunnen kiezen:

IMG_4213.jpg

Volgens jullie wensen

Werkwijze

Jullie maken een keuze uit onze vaste collectie, die je hier kan vinden. Deze collectie is als het ware de basis van jullie paar van waaruit we verder kunnen werken. We overlopen samen de tinten, passen de basisringen, kijken welke hoogte perfect is, of een steentje een toegevoegde waarde kan zijn en welke opties er zijn voor een gravure. Na jullie bezoek krijgen jullie een brochure mee naar huis met beeldmateriaal zodat jullie rustig thuis nog eens alles kunnen bekijken samen. Vervolgens sturen we jullie de maximale raming door van jullie wensen en na jullie akkoord vliegen we er met veel liefde en plezier in voor jullie. 

Hartje_Goud.png

Goed om weten

Elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen.
We geven bovendien een levenslange garantie.

Hartje_Goud.png

Timing

Voor dit traject mag je ongeveer vier weken rekenen.

Hartje_Goud.png

Prijskaartje

Tussen de 700 en 1.200 euro voor twee ringen in geel-/rosé-/wit karaatsgoud. 

Schermafbeelding+2018-07-29+om+18.26.35.png

Helemaal uniek

Werkwijze

We gaan compleet op maat aan de slag en werken we een uniek stel uit. We starten vanuit het niets, luisteren naar jullie wensen en ideeën, leggen deze naast de juiste technieken en materialen om zo tot jullie perfecte paar te komen. Vervolgens krijgen jullie een maximale raming in jullie mailbox en bij akkoord starten we met een demo.
We maken twee demo's die jullie uitgebreid komen passen in ons atelier. Na dit gesprek gaan we over tot de uitwerking van jullie finale paar en via WhatsApp kunnen jullie dit hele proces op de voet volgen. 

Hartje_Goud.png

Goed om weten

Elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen.
We geven bovendien een levenslange garantie.

Hartje_Goud.png

TiminG 

Voor dit traject mag je ongeveer drie tot zes maanden rekenen.

Hartje_Goud.png

Prijskaartje

Tussen de 1600 en 2700 euro voor twee ringen in geel-/rosé-/wit karaatsgoud.