#Hoezo, verhuisd?

#HOEZO jullie verhuizen? Uit de stad? Naar een klein dorp? Huh?

Het klopt, het is waar. We zijn verhuisd! Vanuit het wondermooie en bruisende Mechelen naar het idyllische en rustige Rijmenam. We zijn verhuisd om tijd en rust de creëren, zowel voor onszelf als voor jou.

Ik ben gestart in mijn tienerjaren met het idee om met mijn ontwerpen mensen te raken en blij te maken. Ontwerpen die gekoesterd worden en aan dierbaren worden doorgegeven om ze zo verder te laten leven in een mooi verhaal.

Om je op weg te helpen, stel ik zorgvuldig een mooie en tijdloze collectie samen. Zo ga ik aan de slag met een idee of concept en draag ik zelf het resultaat. Zit alles goed, dan verfijn ik het ontwerp tot een nieuw afgewerkt product.

Een mooi, draagbaar en kwaliteitsvol ontwerp vraagt dus heel wat tijd aan de werkbank. Werken met passie in een rustige omgeving is dus hoogst noodzakelijk.

Naarmate ik ouder werd, verdiepte ik me meer en meer in kwaliteit, in duurzaamheid, en in de oorsprong van gesteenten en metalen. Zo ontstond langzamerhand een bewuste keuze voor duurzaamheid: mooie ontwerpen verdienen immers mooie en kwaliteitsvolle materialen.

Deze materialen waarborgen een levenlang plezier, maar hebben ook een prijskaartje. Daarom nemen we graag onze tijd om je optimaal te begeleiden bij je keuze voor het juiste juweel. Tijd die we je in een klassieke winkel vol wachtenden moeilijk kunnen garanderen.

We zijn er dan ook van overtuigd dat de rust en de tijd die onze nieuwe locatie met zich meebrengt jouw ontwerp alleen maar mooier zal maken.

Graag tot in Rijmenam!