#Hoezo, verwerking van assen?

Het verwerken van assen is ook voor ons een intens proces. We zoeken samen met jou naar het meest geschikte ontwerp, dat je dagelijks kan dragen en ook toont wat je wil tonen. We verwerken assen op een subtiele manier: onder een steentje, in een soldeernaad of in een kanaaltje in je ring. Voor de klassieke askokers kan je bij ons niet terecht, we houden het liever subtiel.

 Wat extra informatie

  • We kunnen assen verwerken onder een steentje: als we steentjes in een buisje verwerken kunnen we net onder de steen assen verwerken. Hierdoor kan een witte steen wel iets minder schitterend worden. Peper-en-zout diamant, blauwe saffier, groene smaragd of warmrode robijn daarentegen lenen zich hier perfect voor (telkens linken naar gesteenten). Belangrijk detail is wel dat het buisje niet open is maar op je basis staat. Deze basis is minstens 1,5mm hoog voor een stevige verankering in je ring, oorbel of medaillon.

  • Vanaf een hoogte van 2mm kunnen we de assen ook subtiel verwerken in de soldeernaad (waar je ontwerp aan elkaar is gesoldeerd). Dat kan bijvoorbeeld tussen een plaatje en je armband zijn of in de naad van je ring, …

  • Vanaf een hoogte van 5mm kunnen we langs binnen of langs buiten ook een kanaaltje maken waar we iets meer assen kunnen in verwerken. We kunnen dat subtiel dichten, of net niet.

  • Hier kan je onze collectie vinden waarin we zeker assen zouden kunnen verwerken als je dat zou willen.

Hoe gaan we te werk?

  • Je kan langskomen tijdens onze Open Studio momenten, maar zeker ook contact met ons opnemen om dit alles tijdens een intiemer momentje te bespreken na afspraak (onderaan de pagina achter deze link).

  • We bespreken samen met jou de ontwerpen, de wijzigingen die je wil aanbrengen, hoe en waar je graag de assen wil verwerken.

  • Nadien kan je even nadenken en alles laten bezinken (vragen blijven steeds echt meer dan welkom) of je kan meteen de assen (of een deeltje er van) aan ons toevertrouwen en we gaan aan de slag.

  • Van zodra je je fiat hebt gegeven mag je gemiddeld op een drietal weken rekenen.

Inneke Goyvaerts