Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten (aangeven in het veld 'additional information')? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

LET'S POP THE QUESTION!

Een aanzoek is een spannende gebeurtenis! Maar de zoektocht naar de perfecte ring is geen eenvoudige klus. Toevallig hebben we bij Simple comme Bonjour wel ons hart verloren aan verlovingsringen. Of je nu gaat voor de klassieker of compleet verrassend uit de hoek wil komen, we staan je graag met raad en daad bij!

We prikken een moment voor een verkennend gesprek in ons atelier vlakbij de Grote Markt in Mechelen. Om vervolgens alle mogelijke opties te bekijken, stenen onder de loep te nemen, materialen te keuren, ... en dieper in te gaan op al je vragen en wensen. 

We hebben twee trajecten voor je uitgestippeld:

IMG_4213.jpg

 

Volgens jouw wensen

  • Werkwijze: je maken een keuze uit onze vaste collectie, die je hier kan vinden. We geloven niet in standaard, dus deze collectie is als het ware de basis van haar ring. We overlopen samen de tinten, bekijken welke type ring bij je toekomstige past, of ze een steen(tje) een meerwaarde zou vinden en welke steen de perfecte steen zou kunnen zijn. Na je bezoek krijg je een maximale raming in je mailbox.

  • Goed om weten: elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen. We geven bovendien een levenslange garantie.

  • Timing: voor dit traject mag je ongeveer twee tot drie weken rekenen.

  • Prijskaartje: Reken tussen de 150 en 600 euro -

 

 

 

Pièce-unique

  • Werkwijze: we gaan compleet op maat aan de slag en we werken een pièce-unique uit. We starten vanuit het niets, luisteren naar je ideetjes, gaan dieper in op wat bij haar past en wat jij mooi vindt. We bekijken samen of ze een steen een meerwaarde zou vinden en welke steen de perfecte steen zou kunnen zijn. Nadien krijg je een maximale raming in je mailbox. Bij akkoord starten we met een demo die we tijdens een volgende afspraak uitgebreid bespreken. Hierna gaan we over tot de uitwerking van je ring.

  • Goed om weten: elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen. We geven bovendien een levenslange garantie.

  • Timing: voor dit traject mag je ongeveer één tot twee maanden rekenen.

  • Prijskaartje: tussen de 600 en 1700 euro (dit is vooral afhankelijk van je eventuele steenkeuze).

 

Schermafbeelding 2018-07-29 om 18.26.35.png
DSC_0444.jpg