Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten (aangeven in het veld 'additional information')? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Het verhaal gaat verder...

Thomas GoyvaertsComment

September is aangebroken; De herfst staat voor de deur, studenten kunnen weer ijverig aan de slag en in het atelier van Simple comme Bonjour blijven we hard werken aan al jullie bestellingen,  maatwerk en trouwjuwelen.

Om alle aanvragen en bestellingen nog beter te kunnen behandelen, besloot ik ons team een beetje uit te breiden. Ik kom uit een warm nest en ben zelf de oudste van drie. Mijn broer Sander is anderhalf jaar jonger en krijg je met moeite van onder zijn auto's, een carossier in hart en nieren! Mijn jongste broer Thomas is zeven jaar jonger en heeft me van bij het begin voor Ên achter de schermen geholpen met Simple comme Bonjour. Zowel door het geven van zijn ongezouten mening, als met het hippe grafische gedeelte, het organiseren van de winkel... Te veel om op te noemen, nu ik er zo over denk. 

Het leek dan ook de logische en enige juiste keuze dat ik op mijn blote knietjes zou vragen of Thomas mee aan het roer wou komen staan. En na een 'oefensessie' van een half jaar kwam het verlossende antwoord dat hij er helemaal voor wou gaan. 

Hij helpt jullie vanaf nu dus erg graag verder in de winkel, neemt de aanvragen van de website/mailbox voor zijn rekening en zorgt er voor dat alles ook achter de schermen vlotjes verloopt zodat ik me nog meer kan focussen op jullie ontwerpen, maatwerken en nieuwe collecties. 

Spring gerust eens binnen en kom kennis maken!

Inneke