Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Roze gaat groen.

Thomas GoyvaertsComment

Wanneer je je favoriete juweeltjes elke dag draagt kunnen ze na een tijdje dof of vuil worden. Zweet, parfums, crèmes... kunnen een oppervlakkige verkleuring van het edelmetaal veroorzaken. Tegenwoordig kan je verschillende middelen verkrijgen om je juwelen te poetsen. Helaas zijn deze vaak niet aangenaam voor je huid en het milieu. 

Daarom komt Simple comme Bonjour graag op de proppen met een milieuvriendelijk alternatief; aluin. Aluin wordt al jarenlang gebruikt in deodorants en bij het scheren, en je kan het bij elke drogist vinden. Onze werkwijze vind je hier;

1. Maak een kommetje van het zilverpapier en plaats het in de soepkom. Plaats in het kommetje 1 soeplepel aluinpoeder, een halve soeplepel zout en vul het verder met heet water uit de waterkoker.

2. Roer tot alles is opgelost.

3. Plaats je zilveren en/of gouden juweeltjes in het kommetje.

4. Geef je juweeltjes 5 tot 10 minuutjes de tijd om het vuil van zich af te laten weken.

5. Poets je juwelen op met een schone vaatdoek en geniet van je stralende juwelencollectie! Parels en/of ingezette steentjes poets je even op met een schone vaatdoek.

We wensen jullie alvast veel plezier toe met jullie stralende juweeltjes!

Inneke & Thomas,
Simple comme Bonjour