Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Er was eens...

Thomas GoyvaertsComment

Er was eens...

onze trouwbrochure!

We zijn altijd heel vereerd als jullie ons betrekken bij jullie huwelijksavontuur! En we gaan dan ook graag samen met jullie aan de slag om jullie uniek duo trouwringen te maken. Een paar waar jullie een leven lang van kunnen genieten. En dat mogen jullie letterlijk nemen; we bieden namelijk altijd een levenslange garantie!

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin mogelijkheden, materialen, texturen... besproken worden. Wanneer jullie al een eigen idee hebben, bouwen we hier op verder. Als jullie nog geen ideetjes hebben, dan is dat helemaal geen probleem en komen we er samen wel toe. We halen graag alles uit de kast om jullie verbeelding te prikkelen en zo samen tot jullie unieke duo te komen. 

Na zo'n eerste kennismakingsgesprek krijgen jullie vanaf nu onze trouwbrochure mee naar huis. Hierin vinden jullie duidelijke foto's met de verschillende materialen, texturen, afwerkingen... Zo kunnen jullie samen nog even rustig alles overlopen. Trouwringen zijn immers, net als een huwelijk, iets waar je rustig je tijd voor moet nemen want als je 90 bent zal je ze nog dragen.

Als jullie nieuwsgierig zijn geworden, dan kunnen jullie steeds even contact met ons opnemen. We prikken graag samen een datum voor de eerste kennismaking. Dit gesprek duurt ongeveer een uurtje en kan op zaterdagnamiddag, dinsdag en vrijdag overdag en op dinsdag- en woensdagavond.