Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

In rozere sferen...

Thomas GoyvaertsComment

Zo, de gezellige drukte van Pasen ligt achter ons en we hebben een weekje de klok rond gewerkt om de wachttijden wat onder controle te houden...

Hoog tijd dus om de winkel even in een nieuw jasje te steken!

Omdat we in een knus geklasseerd pand zitten, kunnen we uiteraard geen grote werken uitvoeren. Dus besloten we om een likje verf te introduceren in ons winkelgedeelte. Vanaf deze lente lacht de tule-roze muur jullie toe bij het binnenkomen. Ook onze etalage werd aangepast aan de lente, met leuke nieuwe stuks die schitteren.

Om verder in te spelen op de intimiteit van ons pand, creëerden we ook een zithoekje in de winkelruimte. Vanaf nu nemen dan ook al onze afspraken voor maatwerk en trouwringen hier plaats. Plof je lekker neer op onze stoelen en kies samen met ons de juwelen die een leven lang aan je zijde staan!

Ook onze werkplek kreeg een lichte upgrade, zodat we zelf een beter overzicht kunnen houden. Een koperen buis torent boven de werkplek uit, en herbergt een groot deel van ons werkmateriaal. Opgeruimd staat immers netjes (al houden we dat nooit echt lang vol...)!

De komende weken voegen we nog enkele nieuwe details toe, dus hou ons zeker in de gaten! 

Graag tot snel in ons open atelier te Mechelen,
Frederik de Merodestraat 15.