Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten (aangeven in het veld 'additional information')? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Als het ringetje past...

Thomas GoyvaertsComment

Je hebt online een ring gevonden die je helemaal geweldig vindt, hoera! Maar bij het bestellen wordt gevraagd naar je ringmaat en je hebt geen idee wat die zou kunnen zijn... Net voor die situatie hebben we onderstaand stappenplan opgesteld!

Om ons je ringmaat door te geven neem je een ring die je al goed zitten vindt. Let wel op, je ringmaat verschilt als je een hele fijne of een hele brede ring draagt. Optimaal kies je een ring die erg lijkt op de nieuwe ring die je wil. Van die ring ga je twee afmetingen opmeten:

Allereerst de diameter (1) van de ring. Bij een mooi ronde ring* ga je de diameter opmeten met een meetlatje. In de onderstaande tabel kan je je ringmaat dan aflezen. Val je net tussen twee maten? Geen probleem, je kan ook een half maatje meer of minder nemen.

Daarna meet je de breedte (2) van je ring, dus hoe breed hij eigenlijk rond je vinger zit. Geef ons dit zeker door, want de breedte van de ring beïnvloedt ook je ringmaat.

Toch niet helemaal zeker van je maat? Spring gerust binnen in ons open atelier te Mechelen en we meten het voor je op!

* Is je ring door het vele dragen ovaal geworden? Dan meet je de diameter van links naar rechts, en van boven naar onder. Deze twee getallen tel je op en deel je opnieuw door twee. Met dit nieuwe getal vind je dan je ringmaat in de tabel.