Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Pakjes-weekend

Thomas GoyvaertsComment

Jingle bells, jingle bells...

November is begonnen, en Kerst is nog een kleine twee maanden van ons atelier verwijderd. Toch krijgen we elke week meer en meer aanvragen voor Kerstcadeautjes binnen. Omdat we ieder jaar onze uiterste best doen om je bestellingen vóór Kerstavond af te werken, plannen we ook dit jaar weer een pakjes-weekend in.

Ons pakjes-weekend is het laatste moment waarop we aanvragen voor Kerst-maatwerk aanvaarden. We kunnen immers niet garanderen dat je maatwerk anders voor Kerstavond af zal zijn. Onder maatwerk verstaan we alle bestellingen met gravures, afdrukken, naamkettingen en verguldingen. 

Dit jaar organiseren we ons pakjes-weekend tijdens het eerste weekend van december. Op 2, 3 en 4 december ben je welkom in ons open atelier om je bestelling te plaatsen, gravures te kiezen, maten te nemen of je vingerafdruk in was te verzegelen.

Na het pakjes-weekend kan je alleen nog aankopen doen uit het gamma dat in ons open atelier uitgestald ligt; zolang de voorraad strekt. Onze feestelijk ingepakte cadeaubons blijven uiteraard de hele Kerstmaand lang voor jullie beschikbaar.

De bestellingen die je na dit weekend plaatst kunnen pas na de tweede week van januari met zekerheid afgewerkt worden.

We nodigen je dus met veel plezier uit om de Kerstmaand samen met ons goed in te zetten tijdens het pakjes-weekend, en te genieten van een warme Kerstsfeer met Kerstmuziek, een hapje en een drankje.

Graag tot dan!

Inneke & Thomas