Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Hoera, Valentijn!

Thomas GoyvaertsComment

Bij Simple comme Bonjour geloven we nog in pure liefde. Daarom doen we graag alles wat we kunnen om de liefde van je leven (of gewoon lekker jezelf) te verrassen met Valentijn. 

Tot en met vrijdag 5 februari kan je in onze webshop en het open atelier terecht om een pareltje van een juweel te laten maken uit onze vaste collectie en dit voor 14 februari. Had je er graag een persoonlijke touch bij? Dan staan onze slagstempels klaar om je gedrukte geheim te vereeuwigen in sterling zilver!

Voor op-en-top maatwerkjes, verguldingen en handgravures is het helaas al te laat (dat was voor de snellerds); we kunnen immers niet garanderen dat je met Valentijn je juweeltje dan al in je bezit hebt.

We geven jullie alvast een paar beelden mee om in de sfeer te komen; 6 Valentijnspareltjes uit onze collectie, een romantisch gedicht van m’n kleinste broertje Thomas dat vanaf volgende week de etalage siert en als laatste mijn favoriete momentje romantiek: een liefdevol moment uit ‘The stepmom’. 

We wensen jullie de komende weken alvast veel Valentijnskriebels toe, veel liefde voor jezelf en voor al wie het verdient rondom je!