Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Van het strand tot in je hand

Inneke GoyvaertsComment

Een weekendje met de vriendinnen weg naar de Noordzee, bijpraten, lanterfanten, wandelen op het strand en natuurlijk schelpjes zoeken. Eén schelpje was gewoon te mooi: fijn, maar toch sterk met een mooie textuur en zachte randjes... Mijn mooie schelpje heeft een tijdje in mijn jaszak gezeten. Ik wou er een mooi souveniertje van maken, iets sober maar mooi. 

Het weekendje dateert al van het najaar van 2014, maar het schelpje is eindelijk een souvenir geworden. Een aandenken aan weekendjes weg, aan lachen en ontspannen met vriendinnen, aan het geruis van de golven, aan zand tussen je tenen, ....

image.jpg

Een schelpje op het strand, een sterling schelpje uit een mal (vandaar dat stokje: een gietkanaal) en een sterling zilveren schelpen dat door mijn handen is geweest om het af te werken. 

image.jpg