Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Oui

Inneke GoyvaertsComment
image.jpg

Als er een man/jongeheer/... voor onze deur staat maakt ons hart al wel eens een sprongetje. Heren in de winkel wil meestal zeggen dat ze iemand gelukkig willen maken of nog beter: dat ze 'the big question' gaan stellen. En daar worden wij nu eens geweldig enthousiast van!

Verlovingsringen zijn ook voor ons spannend, want we maken vaak een ring voor een toekomstige die we zelf nog niet gezien hebben. We starten met een persoonlijk babbeltje en het is soms echt ontroerend hoe de heren hun toekomstige omschrijven... Achteraf denk ik vaak: 'dat had ik moeten opnemen'.

Dit ringetje (zie bovenaan) heeft een fijne sterling zilvere basis, rechte zijden, een zachte golvende textuur, een ongelooflijk mooie zwarte diamant en een nog ongelooflijkere mooie geheime boodschap langs de binnenzijde. De man in kwestie had duidelijk smaak. Deze zou ik zelf zo willen dragen! 

De gelukkige kon de knieval niet weerstaan en zei ja...

Ā 

Hoera! De kroon op het werk!

Ā