Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Happy 2016!

Inneke GoyvaertsComment

Vanuit het hart willen we iedereen graag bedanken voor het wondermooie jaar. Zoals gepland, was 2015 ook weer eentje zonder plan. En maar gelukkig ook, want al jullie steun en vertrouwen hadden we nooit durven/kunnen inplannen! Jullie reacties waren hartverwarmend en maakt dat de 'goesting' om jullie wildste plannen ook in 2016 om te zetten in juwelen groter is dan ooit!

Een welgemeende dankjewel en we wensen jullie een schitterend 2016 toe!

Vol kleine (en grote) geluksmomentjes,

Ā 

Inneke, Thomas en Margot

aka team Simple comme Bonjour

Ā 

Ā