Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten (aangeven in het veld 'additional information')? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Van oud naar nieuw!

Inneke GoyvaertsComment

Het is de tijd van het jaar: van oud naar nieuw!

Maar bij Simple comme Bonjour zijn we het hele jaar dol op van oud naar nieuw! We vinden het geweldig om een oud juweel om te toveren tot iets nieuws. Een juweel is vaak met aandacht gekozen, draagt iemand een hele tijd met zich mee, is een herinnering van of aan iemand...  Redenen genoeg dus om het een tweede leven te geven!

Zo ging ik onlangs bij ons moeke op bezoek (mijn grootmoeder met de beste pannenkoeken ter wereld). Ze had nog een gouden oorclips van ons oma liggen (mijn overgrootmoeder die maar liefst 101 werd), maar het was er maar ÊÊn. Dus mocht ik het smelten en er iets nuttigs mee doen. 

Alleen ben ik niet altijd voor nuttig en ook niet altijd voor hersmelten. Ik vind het leuker als de originele vorm van een juweel nog herkenbaar is. Ons oma heeft de oorclips ooit gekocht omdat ze ze mooi vond, ze heeft ze tijdens feesten gedragen, ... Ze mogen dus gezien worden! 

Het eenlingetje heeft dus een nieuw leven gekregen en draag ik haast elke dag. En ook ons moeke vond deze oplossing veel fijner, ze had nooit gedacht dat ik het zelf zo zou dragen!

 

IMG_6166.JPG
IMG_6168.JPG
IMG_6173.jpg