Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Hellow Antwerpen!

Inneke GoyvaertsComment

Olalaaa! Vanaf dit weekend kan je Simple comme Bonjour ook vinden in Antwerpen!

Bij Belle Boudoir in de Clementinastraat ben je aan het juiste adres voor een nieuw en uniek shoppingconcept: in een huiselijke sfeer kan je exclusieve accessoires van Belgische designers ontdekken. Onder het motto ‘SHOP WHEN IT SUITS YOU' stelt Belle Boudoir haar huis open om er de creaties van jonge ontwerpers tentoon te stellen op momenten waarop het voor jou past.

Jij beslist wanneer je shopt: alleen of met vriendinnen, 's morgens of 's avonds net na het werk... maak gewoon een afspraak en ga een kijkje nemen!

Je kan ook steeds binnenspringen op het vaste openingsmoment, elke donderdag tussen 18u en 21u.

Elke maand organiseert Belle Boudoir bovendien eenfashion event. Collecties van de vaste designers worden dan gepresenteerd, zeker een bezoekje waard!

 

Belle Boudoir is shoppen in een ongedwongen persoonlijke sfeer. Je kan er bij een lekker glaasje cava leuke accessoires van Belgische designers ontdekken.  Deze collecties worden vooral gekenmerkt door het artisanale, ambachtelijke karakter. Kwaliteit en vakmanschap worden hoog in het vaandel gedragen. De meeste accessoires worden trouwens op maat gemaakt.