Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

De agenda

Inneke GoyvaertsComment

Duidelijkheid vind ik zelf altijd geweldig leuk, alleen ben ik er niet altijd een held in. 

Maar vanaf nu graag wat duidelijkheid voor jullie: elke woensdag ben ik zeker zelf aanwezig in de winkel en zijn jullie meer dan welkom voor al jullie vragen! Of het nu gaat om een idee dat je graag gerealiseerd zou willen zien, een outfit waarvoor je een bijpassend juweeltje zoekt,  een schets, trouwringen, geboortecadeautjes, maatwerk… Ik help jullie met plezier verder! 

Uiteraard zijn jullie de andere dagen van de week (met uitzondering van zondag) ook meer dan welkom voor de bestaande collectie te komen bekijken/passen/... en om bestellingen op te halen. Astrid zal je dan graag verder helpen. 

Zelf ben ik alle andere dagen, avonden en soms ook nachten te vinden gebogen over mijn werkbank in het atelier te Mechelen, maar ik ben natuurlijk altijd bereikbaar via mail, Facebook of via de telefoon (0497 06 29 49).

 

foto-56.jpeg