Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

Testing 1, 2, 3....

Inneke GoyvaertsComment
LOGOSCMJPEG-03.jpg
LOGOSCMJPEG-04.jpg
LOGOSCMJPEG-01.jpg
LOGOSCMJPEG-02.jpg

Welkom op de nieuwe site van Simple comme Bonjour. 2014 heeft zich alvast ingezet met héél wat vernieuwingen voor Simple comme Bonjour (en er zit nog véél méér aan te komen):

  • Moving-day!

Het schattige winkelpandje is omgeruild voor een shop-in-shop in de prachtige conceptstore rozeMamuze. Niet omdat het niet fijn was in de winkel, maar omdat de hoeveelheid werk gewoonweg te veel werd om te combineren met drie dagen in het lieve winkeltje. Dus nu sta ik zelf één dagje in de week in rozeMamuze en kan je me de andere zes dagen in mijn atelier vinden om jullie bestellingen netjes af te werken en nieuwe juweeltjes te creëren. 

IMG_0016.jpg


  • Hallo nieuw logo!

Soms kom je iemand tegen die het helemaal snapt, met een visie waar je gewoonweg lang zat op te wachten en die in beeld kan brengen wat er in je hoofd zit (maar dan nog beter). Dagmara Stozek is zeker zo iemand! Het logo, de beelden en al het visuele moois zijn dan ook haar verantwoordelijkheid!

IMG_4856.jpg

 

  • Online

Dankzij jullie waardevolle tips en opmerkingen is de site aangepast en verbeterd. Blijf zeker alle tips en tricks doormailen, ik kijk graag of we het kunnen aanpassen om jullie online nog beter te kunnen helpen.