Simple comme Bonjour

Al meer dan tien jaar met veel liefde en aandacht ambachtelijk gemaakt in eigen atelier.

Met liefde

De juweeltjes van Simple comme Bonjour worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door Inneke Goyvaerts, goudsmid van opleiding. Inneke heeft al ruim tien jaar ervaring en volgt jaarlijks nieuwe nascholingen om nieuwe technieken aan te leren en de reeds gekende materie verder te doorgronden. 
Elk juweeltje wordt met veel liefde en aandacht in het atelier te Mechelen (België) getekend, ontworpen en uitgewerkt. De collecties worden in zeer kleine oplagen gemaakt en elk stuk heeft zijn eigen identiteit. 
 

Materiaalkeuze

Simple comme Bonjour werkt met sterling zilver, verguld zilver (goudkleurig), halfedelstenen en zoetwaterparels op cultuur. Kwaliteit staat voorop. 
Bij het herwerken van juwelen en het maatwerk bespreken we de te gebruiken materialen altijd eerst met de klant. 
 

Dragen met zorg

Simple comme Bonjour kiest voor kwaliteitsvol materiaal om de fijne juweeltjes uit te werken. De fijne juweeltjes kunnen best tegen een stootje, maar door er zorg voor te dragen heb je er zeker een leven lang plezier van. Zwembaden, stranden en parfum zijn zeker te vermijden. Je juweeltjes opbergen in de badkamer is geen goed idee: door de warmte/stoom kan het vuil dat op je juweeltje achterblijft zijn eigen leven gaan leiden en een aanslag veroorzaken. Als dat het geval is kan je je juweeltjes oppoetsen. Hier kan je onze duurzame manier van poetsen vinden. 
 

Herstelling

De fijne juweeltjes worden met grote zorg en met het oog op kwaliteit vervaardigd. Maar we sluiten niet uit dat het eens mis kan gaan. Daarvoor staan we graag klaar. Aangezien elk juweeltje uit eigen atelier komt kan het haast altijd (kosteloos) gerepareerd worden. Spring gerust even binnen of neem contact op, we bekijken het graag. Of het nu een week oud is of twee jaar, wees welkom. 

Ook voor reparaties van juweeltjes die niet van de hand van Simple comme Bonjour zijn ben je welkom. Ook daarvoor bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn en hoeveel het bijhorende prijskaartje bedraagt. Daarna kan je nog de keuze maken of je voor een herstelling kiest of niet.  
 

Verzending

We werken samen met De Post om onze juweeltjes tot bij jou te brengen.
Via een BPack 24 betaal je 4 euro (je verzending is traceerbaar en deze pakjes passen zo in je brieven bus. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven) en via een aangetekende zending betaal je 8,5 euro (je verzending is traceerbaar en de postbode komt dit pakje tot aan je deur brengen waar je persoonlijk moet tekenen voor ontvangst).

Bij bestellingen boven de 40 euro nemen we de verzendkosten graag voor onze rekening en bezorgen we je deze via een BPack 24.

 

Maatwerk

We gaan graag op maat aan de slag. Nadat je met ons contact hebt opgenomen (in het winkeltje, online, …) zetten we alles nog even op een rijtje, bezorgen we je indien besproken een schets, de levertijd en het kostenplaatje. We ronden het kostenplaatje af naar boven zodat je niet voor verrassingen zal komen te staan. Tenzij je wensen tijdens het proces wijzigen is het opgegeven kostenplaatje dus het maximumbedrag. 
Van zodra we het afgesproken voorschot hebben ontvangen en je je fiat hebt gegeven gaan we van start. We houden je telkens op de hoogte via e-mail (vaak ondersteund door fotomateriaal). 
 

Levertijd

Aangezien elk ontwerp in eigen atelier door Inneke gemaakt wordt is de levering sterk afhankelijk van de drukte van het moment. Gemiddeld neemt dit drie weken in beslag, maar tijdens de feestdagen kan dit oplopen. Bestellingen worden in volgorde van aanvraag behandeld met het oog op de beschikbaarheid van het materiaal. Als je een ontwerp sneller nodig hebt, vraag hier dan gerust naar. Voor en na de dagagenda kan er hier en daar nog wel een gaatje gevonden worden. 

Bestellingen via de webshop worden na maximaal vijf werkdagen na ontvangst van je betaling afgewerkt en verzonden. Als het sneller moet, mag je ons hier zeker van op de hoogte brengen en kijken we graag wat we kunnen doen. 

 

Maten en lengtes

Voor de collecties in ons winkeltje wordt er gewerkt met gemiddelde maten, maar een verlengstukje kan telkens voorzien worden. Als na aankoop van een cadeautje blijkt dat de maat aangepast moet worden, dan zorgen we hier graag voor. De kosten voor verlenging tot 5cm via een verlengstukje zijn voor onze rekening. Als je het geheel langer wil zonder verlengstuk, dan komt er een meerprijs bij kijken.

In de webwinkel staan de maten bij de productomschrijving, bij het afronden van je bestelling kan je hier nog wijzigingen in aanbrengen. Een verlenging van maximum 5 cm kan je afzonderlijk toevoegen. Hier kan je terugvinden hoe je de juiste ringmaat aan ons door kan geven.

Bij maatwerk werken we de door jou opgegeven maat uit. Als je nadien toch nog wijzigingen wil doorvoeren aan de lengte of de maat is dat voor de rekening van de klant. 

 

Herwerking

Oud-zilver herwerken we niet, dat is de kostprijs van de verwerking niet waard.

 

Garantie

We geven bovendien een levenslange garantie bij correct gebruik van onze gouden maatwerken (geen verguldingen). Je ring doorzagen of in zuren stoppen zijn voorbeelden van geen correct gebruik.