Simple comme Bonjour

Wens je je bestelling nog voor kerst? Graag t.e.m. 10 dec bestellen als je een levering per post wenst. Kom je zelf je bestelling ophalen op een van onze vrije afhaalmomenten (aangeven in het veld 'additional information')? Dan kan je bestellen t.e.m. 14 dec.

A LITTLE BIT OF MAGIC

In het huwelijksbootje stappen is magisch … en daaraan draagt Simple comme Bonjour graag een steentje bij! Een uniek paar trouwringen verzegelt die bijzondere dag voor eeuwig. Bij Simple comme Bonjour geen keuze uit klassieke standaardmodelletjes dus, maar een erg persoonlijke samenwerking tussen jullie en ons.

We prikken een moment voor een verkennend gesprek in ons atelier vlakbij de Grote Markt in Mechelen. Daarna gaan we samen aan de slag: schetsen en materialen vliegen in het rond tot jullie 100 % tevreden zijn en we jullie ontwerp helemaal op maat uitwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos! 
Om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we twee trajecten waaruit jullie kunnen kiezen:

 

Trouw.JPG
Annelies en Dolf mei 2018.JPG

 

Volgens jullie wensen

  • Werkwijze: jullie maken een keuze uit onze vaste collectie, die je hier kan vinden. We geloven niet in standaard, dus deze collectie is als het ware de basis van jullie paar. We overlopen samen de tinten, passen de basisringen, kijken welke hoogte perfect is, of een steentje een toegevoegde waarde kan zijn en welke opties er zijn voor een gravure. Na jullie bezoek krijgen jullie een brochure mee naar huis met beeldmateriaal zodat jullie rustig thuis nog eens alles kunnen bekijken samen. Vervolgens sturen we jullie de maximale raming door van jullie wensen en na jullie fiat vliegen we er met veel liefde en plezier in voor jullie.

  • Goed om weten: elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen. We geven bovendien een levenslange garantie.

  • Timing: voor dit traject mag je ongeveer vier weken rekenen.

  • Prijskaartje: tussen de 700 en 1.200 euro voor twee ringen in geel-/rosé-/wit karaatsgoud.

 

 

 

Helemaal uniek

TROUW3.JPG

 

 

  • Werkwijze: we gaan compleet op maat aan de slag en werken we een uniek stel uit. We starten vanuit het niets, luisteren naar jullie wensen en ideeën, leggen deze naast de juiste technieken en materialen om zo tot jullie perfecte paar te komen. Haast alles is mogelijk. Vervolgens krijgen jullie een maximale raming in jullie mailbox en bij akkoord starten we met een demo. We maken twee demo's die jullie uitgebreid komen passen in ons atelier. Na dit gesprek gaan we over tot de uitwerking van jullie finale paar en via WhatsApp kunnen jullie dit hele proces op de voet volgen.

  • Goed om weten: elk stuk krijgt een gehalte- en meesterstempel die de kwaliteit garanderen. We geven bovendien een levenslange garantie.

  • Timing: voor dit traject mag je ongeveer drie tot zes maanden rekenen.

  • Prijskaartje: tussen de 1600 en 2700 euro voor twee ringen in geel-/rosé-/wit karaatsgoud.